Verwen uw medewerkers of relaties dit jaar eens met een echt Rituals pakket. Wat zullen zij ervan genieten om tijdens de drukke feestdagen een moment voor zichzelf te hebben en de tijd even stil te kunnen zetten tijdens een heerlijke douche, bad of ontspannende massage. Met de producten van Rituals wordt elke badkamer in een handomdraai omgetoverd in een heerlijke spa.

Oosterse rituelen

De cadeaupakketten van Rituals zijn gebaseerd op eeuwenoude oosterse tradities en geuren. Met de Rituals producten waan je je even terug in de tijd en kun je genieten van pure ontspanning. De Rituals producten zijn voor verzorgend, reinigend, ontspannend en hydraterend van zowel lichaam als geest. Alle producten in het Rituals pakket zijn geïnspireerd op verschillende authentieke Oosterse rituelen, bijvoorbeeld het rustgevende Dao ritueel, de Ayurveda gezondheids- en schoonheidsleer of de tradities van de Samurai-krijgers.

Kwaliteit

In elk Rituals pakket vindt u producten die vervaardigd zijn uit de beste grondstoffen, natuurlijke- en organische producten, allemaal uit duurzame bronnen. Alle producten zijn volledig dierproefvrij en op een milieu vriendelijke wijze vervaardigd. Daarnaast zijn alle Rituals producten getest vooraanstaande dermatologen.

Op www.kerstpakketten.nl vind je Rituals cadeausets in alle soorten en maten. Zo kun je kiezen voor het pakket waarnaar je opzoek bent en wat binnen jouw budget past.

 

Pakket The ritual of hammam (foto)

Pakket The ritual of Dao

Pakket The ritual of Samurai 

Pakket The ritual of Laughing Buddha 

Pakket The ritual of Sakura