De Amerikanen vormen de overtreffende trap, maar ook de Nederlanders kunnen er wat van: hun huis in kerstsferen brengen. Ieder jaar zijn er nationaal en internationaal divers beurzen waar de nieuwste trends op het gebied van kerstversiering te zien zijn. Niet alleen een geweldige inspiratiebron voor ons als leverancier van kerstpakketten, maar ook voor iedereen die het dit jaar nét even iets anders wil doen dan al die voorgaande jaren.

Al deze trends kun je terugvinden in onze collectie kerstpakketten 2016. Kies jouw stijl en vind het bijpassende kerstgeschenk op onze site. Wij geven je vast een aantal suggesties:

Dit gaan de deze winter zien

Saskia de Laat geeft ons op haar site christmaholic.nl een mooi overzicht van wat we kunnen verwachten tijdens de kerstdagen van 2016. Zij onderscheidt 5 duidelijke trends:

  1. Robuust, puur & warm

Warme kleuren, zoals marsala, beige, koper en licht goud voeren de boventoon in deze eerste trend. De toevoeging van fris wit geeft wat extra puurheid aan de stijl. In deze kersttrend voor 2016 worden elementen uit allerlei culturen gemixt, van kleden in Aztek-stijl tot hippie-achtige veren en dream catchers die het Ibiza-gevoel oproepen.

Kerstpakket Super goud

Kerstpakket RAW

  1. Winters groen en blauw

Het is de enige ‘koele’ trend van dit jaar, en door de combinatie van wit, zilver, verschillende kleuren blauw én eucalyptus-groen, is deze stijl verfrissend anders dan het bekende hout-met-wit van de afgelopen jaren!

Kerstpakket Cool blue

Kerstpakket Jillz

3. Scandinavisch met rood, wit en oranje

Licht hout, veel wit en prachtig kerstrood. Deze kleurcombinatie is voor kerst 2016 erg hot! Waar vorig jaar roze tinten voor wat variatie zorgden, zijn het dit jaar verrassende accenten van licht oranje.

Kerstpakket Brood op de plank

Kerstpakket Decoratief

 

  1. In het bos, kerstgroep en truffelbruin

Hou je van rustiek, warm en stoer? Dan kun je met deze kersttrend gerust je hart ophalen. Je waant je in een winters chalet bovenop een besneeuwde berg. Het buitengevoel, maar dan binnen! De kernkleuren zijn kerstgroen, truffelbruin, weer dat zachte oranje en okergeel. Accenten van wolwit maken het af.

Kerstpakket Luxe poef

Kerstpakket Eindeloos

  1. Parelglans en poederroze

De vijfde en laatste kersttrend voor 2016 is chiquer dan chique. Glitter, glans én glamour! De decoratie is gemaakt van parelkleurige materialen als schelpen en glinsterende edelstenen. De trendkleur Marsala komt hier ook weer terug. Wat deze kerststijl net even wat stoerder maakt, is het gebruik van zwarte accenten. Matzwarte ballen bijvoorbeeld, zwarte draadmanden en glazen figuren met een zwart randje.

 Kerstpakket Hef het glas

Kerstpakket Draadstaal

Kerstpakket Chique