Net tijdens het vaak drukke eindejaar ben je nog op zoek naar een kerstgeschenk voor de werknemers. Dat er dan een snelle en gemakkelijke manier bestaat om hét ideale én meest originele kerstgeschenk te bestellen, kan alleen maar meevallen. Waarom een kerstpakket bestellen snel is en je doet scoren bij de werknemers of werkrelaties? Dat lees je hier!

Luie zetel, op kantoor, snel via smartphone

Slechts enkele muisklikken heb je nodig om tonnen inspiratie op te doen. Van achter je bureau gidst onze website je via categorieën en thema's tot bij het ideale kerstpakket voor je personeel. Handig ingedeeld, zodat je ook zonder inspiratie of op het drukste moment van de dag alsnog de perfecte attentie kan uitkiezen.

 

Inspiratie komt vaak op de gekste momenten

Bestellen of het ideale pakket uitzoeken kan op alle uren van de dag. Want inspiratie komt vaak op de meest bizarre momenten. Ook tijd vrijmaken om even een kerstcadeau uit te kiezen, is niet altijd vanzelfsprekend. Gelukkig kan je bij ons op alle momenten van de dag een keuze maken!

Je hoeft ook niet meteen je bestelling door te voeren of te betalen. Simpelweg je keuze toevoegen via het winkelmandje en nadien de keuze nog eens overwegen. Het kan allemaal.

 

Gemakkelijk kiezen, betaald en geleverd aan huis

Eens je een origineel kerstpakket voor je personeel hebt uitgekozen, is een bestelling en betaling eenvoudig en snel afgewerkt. Enkele muisklikken via een helder stappenmenu loodsen je doorheen het je aankoop. Daarbij kan je het pakket samenstellen, de hoeveelheden bepalen, de betaling verwerken en de factuur aanvragen. En enige tijd later staan alle kerstpakketten bij jou aan de deur.