Wat is leuker dan je werknemers of relaties een kerstpakket cadeau te doen waar ze écht iets aan hebben en meteen mee aan de slag kunnen? Zoals bijvoorbeeld de Italiaanse en Spaanse kerstpakketten met een grote variëteit aan typisch Italiaanse en Spaanse ingrediënten als ham, olijven, worst en bruschetta’s. Daar maakt je tijdens de feestdagen direct de lekkerste hapjes mee.

Antipasti

Antipasti is niet meer dan een schotel vol heerlijke hapjes. Verschillende soorten hammen en worsten, kaas, groentes, broodjes, vis. Alles wat lekker lijkt en ‘hapklaar’ is kan op een antipasti schotel. Italianen en Spanjaarden eten dit voorafgaand aan vrijwel elke maaltijd. De Italiaans en Spaans getinte kerstpakketten van kerstpakketten.nl geven de nodige inspiratie om een eigen schotel te maken.

Pakket Spaans Genot 

Pakket Italian Style 

Bruschetta’s en pincho’s

Bruschetta's en pincho's zijn sowieso altijd lekker als antipasto, maar wacht maar tot je deze drie varianten hebt geproefd: met gekarameliseerde rode ui,  met pompoen-knoflookspread en de overheerlijke bruschetta met dungesneden prosciutto, vijg en balsamicostroop. Heerlijk om te serveren bij een kerstcocktail. In de receptenboeken in de diverse kerstpakketten vind je nog veel meer lekkere recepten. Klinkt goed toch?

Pakket Aangeklede borrel

Simpel hapje

Op zoek naar lekkere hapjes om te serveren? Maak dan eens lekkere parmaham-grissini's en carpaccio-vorkjes. Deze hapjes zijn super simpel om te maken en zien er daarnaast ook nog eens heel culinair uit. De parmaham-grissini is heerlijk in combinatie met wat zwarte olijven. Serveer er lekkere toastjes bij, een fles champagne en happen maar. Wedden dat deze hapjes zeker in de smaak gaan vallen? Enjoy!

Pakket Tafelwijn (foto)

Pakket Meer dan alleen een kaasplank