Hoe ga jij uitpakken met de eindejaargeschenken dit jaar? Ga je voor de (te) foute kersttrui, een kant-en-klaar kerstpakket of een persoonlijk kerstpakket? Wij bieden je graag de nodige inspiratie om hét ultieme kerstpakket voor jouw werknemers en relaties te kiezen. Hiervoor hebben we onze 30 jaar ervaring gecombineerd met het bezoeken van verschillende kerstpakkettenbeurzen om de meest trendy kerstpakketten samen te stellen.

 

Made for you 2020

Het jaar wil je natuurlijk in stijl afsluiten. Klokslag 12 uur middernacht proosten met champagne, kijkend naar het prachtige vuurwerk in de lucht. Een jaar boordevol mooie en dierbare herinneringen kan je perfect koesteren met dé trend van 2019: een persoonlijk kerstpakket. Onze unieke lijn ‘Made for You 2020’ geeft het startschot voor het speciale jaar 2020, oftewel twintig-twintig.

Samenwerking staat centraal

Met een kerstpakket toon je waardering voor de inzet van je werknemers of relaties in het afgelopen jaar. Maar ook om in 2020 samen met deze personen weer sterk te staan. Teamwork is hierin het sleutelwoord. Dit sleutelwoord heeft bij ons de deur geopend naar teamwork kerstpakketten.

Food kerstpakketten blijven geliefd

‘Liefde gaat door de maag’ is een welbekende uitdrukking. Dit kan je ook zeker doortrekken naar waardering! Zo blijven de food kerstpakketten enorm geliefd. Variatie hierbij is niet nodig. Met name de afstemming van de producten in het kerstpakket wordt enorm gewaardeerd. Onze topper van dit jaar is het kerstpakket Uit Paulines keuken. Wellicht vind je hierdoor in 2020 wel de nieuwe Herman den Blijker of Jamie Oliver binnen je onderneming…

Persoonlijke kerstpakketten

Aanhakend op dé trend van 2019 kan je ook zelf je kerstpakketten samenstellen (bij een afname van minimaal 50 dezelfde pakketten). Een andere trend waardoor een kerstpakket persoonlijker wordt ervaren is het moment wanneer je deze geeft. Tijdens een kerstborrel of winterbarbecue is het uitgelezen moment om het kerstpakket nóg persoonlijker te maken.

Meer inspiratie

Wil je nog meer inspiratie op doen? Geen probleem! Wij hebben een inspiratie pagina aangemaakt waar je alle verschillende thema’s voor kerstpakketten kan vinden. Kies eenvoudig het thema wat het beste aansluit bij je onderneming, werknemers en relaties. Per thema is ook een video aanwezig waarin extra toelichting over het kerstpakket wordt gegeven.