Kerstmis en culinair genieten zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. We maken veel werk van ons kerstdiner, stellen het menu zorgvuldig samen en zorgen voor een sfeervol gedekte tafel. Op het kerstmenu staan meestal niet-alledaagse gerechten en vaak kiezen we voor wat luxere producten. De hoofdrol is daarbij vaak weggelegd voor een mooi stuk vlees of vis.

www.kerstpakketten.nl heeft dit jaar een groot aantal verspakketten. Vol met eerlijke, kwalitatief hoogwaardige, luxe producten. Zoals een pakket met een prachtige Serranoham of met een geweldige moot Noorse zalm. Heerlijk met een beetje mierikswortel-mayonaise of cocktailsaus.

Tip

Kies je er voor om een groot stuk vlees op tafel te zetten, begeleid met een zelfgemaakte saus en mooie garnituren? Gebruik dan in elk geval een vleesthermometer. Als je deze in de kern van het vlees zet, weet je op basis van de temperatuur precies wanneer het vlees mooi rosé is gegaard.

Van de onderstaande verspakketten zal het water je spontaan in de mond lopen.... Om nog maar niet te spreken over alle andere verspakketten in ons assortiment.

 

Verspakket Monnickendam

Verspakket Serranoham

Verspakket Gebraden zijlende (foto)

Verspakket Alaska zalm