U bent op zoek naar een origineel, waardevol eindejaarsgeschenk voor uw medewerkers of relaties? Kijk dan eens op onze site naar de kerstpakketten die wij aanbieden in de categorie ‘luxe kerstpakketten’ Dan naam zegt het eigenlijk al: deze pakketten bieden allemaal iets extra’s van een hoge kwaliteit. Gelukkig hoeft zo’n luxe kerstpakket helemaal niet duur te zijn!

Ook in deze categorie hebben we voor elk budget zo’n pakket samengesteld. Op onze site kunt u eenvoudig de verschillende prijsklassen en aanbiedingen met elkaar vergelijken. U zult zien dat daar ook een aantal goed doel-kerstpakketten tussen zit. Van deze speciale pakketten dragen wij 5% van de omzet af aan goede doelen zoals KiKa, Make-a-wish en Ronald McDonald Kinderfonds. Kiest u dus voor een van deze pakketten dat maakt u in één klap heel veel mensen blij. Hoe mooi is dat?

Belastingvrij

En weet u wat zo mooi is? Dankzij de nieuwe werkkostenregeling kunt u de kosten voor de kerstpakketten tegenwoordig opnemen in de zogenaamde ‘vrije ruimte’ en kunt u dus kosteloos schenken!

Hieronder geven wij u alvast een paar suggesties waarmee u dit jaar flink kunt uitpakken.

Kerstpakket reisvaardig

Kerstpakket Pan op tafel

Kerstpakket Met een gouden randje (foto)