Een blijk van waardering kan je natuurlijk niet beter aantonen dan in de vorm van een kerstpakket. Maar welke thema’s zijn geschikt voor collega’s of relaties in het slotjaar van de jaren ’10? Van winters genieten tot lekker eten van all over the world. Kerstpakketten.nl, de grootste online leverancier van kerstpakketten, zocht het voor je uit.

 

 

Aftellen tot 2020

Het eerste favoriete kerstpakkettenthema is natuurlijk het aankomende bijzondere jaartal: 2020. Wat er allemaal bij het thema 2020 hoort? Denk hierbij aan een Gouden randje, Luxe, Glamour, Art Deco en natuurlijk hét aftellen tot 2020. Dit thema in combinatie met het prachtige vuurwerk om klokslag middernacht maakt het natuurlijk éxtra mooi.

Uit Paulines Keuken

Paulines Keuken laat je hardwerkende collega’s en relaties inzien dat koken helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. Een grote variatie aan verse ingrediënten zorgt ervoor dat je snel een lekkere maaltijd op tafel hebt gezet. Gezond én soms minder gezond, maar in ieder geval altijd lekker!

Streetfood

Kijk alleen al naar de trend van de ontelbare foodtrucks bij diverse evenementen. Streetfood is helemaal hot! Taste it, Smell it, Feel it. Food from all over the world, dat is streetfood. Waan je in Bangkok door overheerlijke saté saus of voel je thuis in Tokyo met gebakken uitjes. Kortom de meest heerlijke versnaperingen van over de gehele wereld.

Fire & Frost

Op een ijskoude winterse dag gezellig met vrienden en familie rondom een vuurtje zitten. Lekker een wijntje drinken en proeven van overheerlijk winters food. Kan jij deze unieke winterse sfeer al voelen? Kerstpakketten Fire en Frost staan voor sneeuw, ijs, vuur en warmte… (én natuurlijk winterse gezelligheid)

Actief genieten

Wat is er leuker dan samen winterpret beleven? Samen schaatsen, sleeën of wandelen in de sneeuw geeft voldoening én draagt bij aan een gezonde leefstijl. Na het actief genieten in de winter kan je opwarmen met een lekkere warme chocolademelk of soep. Laat het actief winters genieten maar beginnen!