Tijdens de afsluiting van de jaren ’10 is het belangrijk om goed na te denken over je eindejaarsgeschenk. Zeker omdat steeds meer werkgevers het traditionele decembergeschenk als wapen in de oorlog zien om talentvolle werknemers te behouden. De baas mag én wordt dus zelfs verwacht om te trakteren.

 

Persoonlijk

Het jaar afsluiten met een persoonlijk kerstpakket waarmee je de herinneringen uit het afgelopen jaar kan koesteren. Dit is wat ons betreft dé trend van 2019: een persoonlijk kerstpakket. In een unieke lijn ‘Made for You 2020’ brengen we de persoonlijke boodschap over in de vorm van een kerstpakket.

Teamwork

Waardering is een van dé belangrijkste redenen om een kerstpakket te geven. De werknemers worden op deze manier bedankt voor hun inzet het afgelopen jaar. Maar ook om in het jaar erop weer samen met deze personen sterk te staan. Teamwork is het sleutelwoord. Deze gedachte is verder vertaald naar verschillende teamwork kerstpakketten.

Food

Liefde gaat door de maag. Dus waarom waardering niet? Dit blijkt maar als te meer doordat ook dit jaar de food kerstpakketten goed in de smaak vallen. Variatie in het food kerstpakket is niet nodig. Er wordt met name waarde gehecht aan de afstemming van de inhoud. Ons top food kerstpakket van dit jaar is Uit Paulines keuken.

Kleurgebruik

“Don’t judge a book by its cover” is een eeuwenoud gezegde wat betekent dat we niet op uiterlijk maar op innerlijk moeten beoordelen. Máár in de praktijk werkt de menselijke geest niet zo en is het uiterlijk van een kerstpakket net zo belangrijk als voor een boek. Een kerstpakket in één kleur is daarom ook populair. Een populair kerstpakket met één kleur is ‘Ik hou van blauw’.

 

Van trends naar thema’s

Nu de belangrijkste kerstpakkettentrends van 2019 aan het licht zijn gebracht kan je dit meenemen in het maken van een keuze. Voor inspiratie hebben wij een speciale pagina aangemaakt waarin verschillende thema’s staan voor kerstpakketten. Bekijk onze inspiratie pagina om gemakkelijker een keuze voor het geschikte kerstpakket te maken.