Een bijzonder smakelijk cadeau voor iedereen die van bier houdt: het bierpakket. Net iets anders, net iets hipper, net iets verrassender. Kerstpakketten.nl heeft veel verschillende kerstpakketten voor bierliefhebbers samengesteld. Met bekende en minder bekende biersoorten. Natuurlijk uit Nederland en België, maar ook uit Mexico, Denemarken, Spanje, Duitsland, Amerika en Oostenrijk. Die buitenlandse bieren hebben we bij elkaar als super leuk geschenk verpakt! Maar ook de andere bierpakketten zullen door de echte bierliefhebbers gewaardeerd worden.

Wist je dat…..

… bier niet in elk land op dezelfde manier gebrouwen en gedronken wordt?

… er in Tsjechië het meeste bier (160 liter per persoon!) gedronken wordt?

… de Britten hun bier het liefst lauw en met weinig schuim drinken?

… het alcoholpercentage van dat Engelse bier lager is dan bij ons?

… de benaming ‘pilsener’ afkomt van de stad Pilsen in Tsjechië waar dit werd uitgevonden?

… bij het brouwen van Mexicaans bier weinig gerst gebruikt wordt? Er wordt meer gebruik gemaakt van maïs en rijst, Bij vergisting hiervan wordt wel alcohol gemaakt, maar minder smaak.

… je ook heel lekker kunt koken met bier? En dan vooral met de speciaalbiertjes met hun eigen karakteristieke smaken?

 Proost!

Wilt u uw medewerkers dit jaar verrassen met zo’n leuk bierpakket? Ga dan snel naar de speciale pagina met al onze bierpakketten. Daar kunt u ze dan direct heel eenvoudig – online - bestellen. Wij zorgen er dan voor dat u aan het einde van het jaar kunt proosten op uw medewerkers!

Bierpakket World of beers

Bierpakket Bierfeest (foto)