Werknemers worden jaarlijks bedankt voor hun inzet en werk in het afgelopen jaar. Maar waarom vrienden, familie of kennis niet? Zij verdienen het tenslotte zeker net zo erg om ook in het zonnetje gezet te worden in de koude decembermaand. Bestel eenvoudig kerstpakketten als particulier bij Kerstpakketten.nl waarmee je gegarandeerd gaat scoren bij je familie, vrienden en kennis!

 

Particulier vs zakelijk

Het assortiment van particuliere kerstpakketten en zakelijke kerstpakketten is net zo uitgebreid. Maar waar zit het verschil dan in? Met name in betaling zijn er verschillen, zo krijg je als particulier geen BTW terug en moet je dus het bedrag inclusief BTW betalen. Als bedrijf zijnde kan je door de vernieuwde WKR belastingvrij schenken en hoef je geen BTW te betalen.

Particuliere kerstpakketten

Al kijkend naar ‘All you need is love’ of ‘Home Alone’ gezellig met de hele familie op de bank. De kinderen wat lekkers aan het knabbelen en de ouders aan het genieten van een lekkere fles wijn. Kan jij hét ultieme kerstgevoel ook al voelen? Met onze speciaal samengestelde particuliere kerstpakketten kan jij de plank niet meer misslaan tijdens kerst.

Zelf samenstellen

Stop je zoektocht naar een origineel kerstpakket voor familie, vrienden of kennis. Met onze kerstpakketten voor particulieren bieden wij ruime keuze voor hét juiste kerstpakket. Kan jij toch geen geschikt kerstpakket vinden? Stel dan zelf je kerstpakket samen! Alle combinaties zijn mogelijk. Maak gerust een afspraak in onze showroom en krijg persoonlijk advies.

Kerstpakketten voor jong én oud

Ben je op zoek naar een kerstpakket voor de hele familie? Een kerstpakket met wat lekkers voor de kinderen en een heerlijk speciaal biertje voor de ouders. Maak het compleet met een barbecue of een gadget en geniet! Alleen het in volle spanning uitpakken van het kerstpakket zal op deze manier een hele beleving zijn voor zowel jong als oud.

 

Afspraak maken

Hoe moet je als particulier zelf je kerstpakket samenstellen? Bel ons op met je vraag en wij kunnen online een particulier kerstpakket op maat voor je samen stellen. Neem ook gerust contact met ons op voor een afspraak in onze showroom in Uden. Hier stel je ter plekke een kerstpakket op maat samen met hulp van onze verkoopadviseurs.