Biologisch Kerstpakket

 

Heeft u werknemers en/of klanten met een hart voor de natuur en wilt u hun een kerstpakket cadeau doen waar ze veel aan hebben en leuk vinden? Dan geeft u aan hen een biologisch kerstpakket van Kerstpakketten.nl cadeau. Wij bieden biologische kerstpakketten aan in verschillende thema’s. Denk bijvoorbeeld aan een luxe kerstpakket met alleen maar biologische producten. Zo kunt u aan uw biologische werknemers en/of klanten ook een leuk en biologisch kerstpakket cadeau doen. Wij bieden onze biologische kerstpakketten al aan vanaf €9,95 en voor een zeer aantrekkelijke prijs zorgen wij voor de levering op het gewenste tijdstip en de locatie.

Wat zit er in de biologische kerstpakketten van Kerstpakketten.nl

In onze biologische kerstpakketten kunt u verschillende biologische producten vinden. Biologische producten zijn producten waarbij rekening wordt gehouden met onder andere het milieu en dierenwelzijn op het gebied van:

  • Gezondheid (health)
  • Ecologie (ecology)
  • Eerlijkheid (fairness)
  • Verantwoordelijkheid (care)

Alle producten die u vindt in onze biologische kerstpakketten houden zich aan deze vier kernwaarden en kunt u dus biologisch noemen. In onze biologische kerstpakketten kunt u verschillende keurmerken vinden. U kunt hierbij denken aan producten met keurmerken als:

  • EKO
  • Europees Biologisch
  • Demeter
  • Max Havelaar
  • Bio-Siegel
  • V-Keurmerk

Naast de biologische food producten, vindt u nog veel meer in onze biologische kerstpakketten. U kunt hierbij denken aan biologische oliën en non-food producten.

Zelf een biologisch kerstpakket samenstellen

Bij ons kunt u, als u meer dan 50 dezelfde biologische kerstpakketten wilt bestellen, uw biologische kerstpakket zelf samenstellen. U heeft bij het samenstellen keuze uit alle (biologische) producten die u in onze kerstpakketten kunt vinden. U kunt ervoor kiezen om een volledig biologisch kerstpakket samen te stellen of om verschillende thema´s en producten te combineren. Alle combinaties zijn mogelijk dus u kunt precies uw biologische kerstpakket samenstellen zoals u wilt. Zo kunt u een biologisch kerstpakket helemaal samenstellen naar de wensen van uw werknemers en/of klanten waar zij tijdens Kerstmis al direct van kunnen genieten. U kunt de biologische kerstpakketten nog persoonlijker maken door een door u aangeleverde wenskaart, brief of product toe te laten voegen aan de kerstpakketten.

Biologische kerstpakketten bestellen

Wilt u een biologisch kerstpakket van Kerstpakketten.nl bestellen? Dat kan makkelijk en snel via onze webshop. U kunt bij ons al bestellen vanaf 1 stuk en het is mogelijk om op factuurbasis te betalen. Wilt u uw biologisch kerstpakket zelf samenstellen, dan kunt u een bezoek brengen aan onze showroom. Maak van te voren een afspraak en wij hepen u graag verder met het samenstellen en bestellen van biologische kerstpakketten. Voor een aantrekkelijke prijs zorgen wij voor de levering van uw biologische kerstpakketten. Hierbij zorgen wij ervoor dat uw kerstpakketten op het juiste moment op de juiste plaats worden geleverd en feestelijk zijn ingepakt met prachtig inpakpapier.

 

Copyright © 2021 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.